Werknemers > Re-integratie

Re-integratie

Jij wil graag weer gauw aan het werk — daar maak ik werk van

Wat de precieze reden of situatie ook is: jij zit thuis en je wil dolgraag aan het werk. Thuiszitten terwijl je dat niet wil, is niet fijn. En als de nadruk de afgelopen tijd lag op wat je ‘allemaal niet kan’, is het lastig te blijven geloven in je mogelijkheden. En dat is waar Frieswijk&Company bij helpt. Met een rotsvast vertrouwen in jou en je kunnen, geef ik je de regie over je loopbaan terug. Met een andere bril op kijken naar je situatie laat je kansen en perspectief zien. Soms is dat bij je huidige werkgever (eerste spoor), soms is het beter buiten die organisatie te kijken (tweede spoor).

 

Wat we doen bij een re-integratietraject

 • opnieuw kijken naar je kwaliteiten, vaardigheden, passies en motieven
 • belemmeringen loslaten
 • op een persoonlijke en betrokken manier je wensen, twijfels en onzekerheden bespreken en aanpakken
 • op een goede manier afscheid nemen van wat was én met een goed gevoel aan het nieuwe beginnen

Hoe we dat doen

Mijn werkwijze is uniek dankzij onze persoonlijke aandacht en het op maat gemaakte plan. Dit is in een notendop hoe het werkt:

 • jij of je werkgever neemt contact op met Frieswijk&Company
 • na afstemming met de betrokkenen plannen we een intakegesprek met jou — dit kan bij jou thuis, bij ons op kantoor in Arnhem, op neutraal terrein of online
 • we stellen een trajectplan op — geheel op maat, met concrete doelen en afspraken
 • volop aandacht voor zelfanalyse, oriëntatie op beroepen en de arbeidsmarkt en het ontwikkelen of verbeteren van sollicitatievaardigheden
 • actief solliciteren
 • om de drie maanden een uitgebreide rapportage met daarin de gemaakte stappen

Praktische informatie

Een re-integratietraject (2e of 3e spoor) duurt vaak negen maanden. Langer komt ook voor. Je werkgever betaalt de kosten. Neem je contact met me op, dan krijg je een offerte op maat. 

Waarom re-integreren met Frieswijk&Company?

Je hebt keus uit zo veel experts die je terug in het werkzadel helpen. Waarom zou je dan voor Frieswijk&Company kiezen? Nou, bijvoorbeeld omdat ik…

 • een rotsvast vertrouwen heb in jou en jouw kunnen
 • ontzettend benaderbaar én goed bereikbaar ben (ook buiten kantooruren)
 • een enorme drive heb en daardoor weet dat het gaat lukken
 • een enorm netwerk heb
 • ervoor zorg dat je vrolijker weggaat dan dat je binnenkwam

Zij re-integreerden samen met Frieswijk&Company

“Ik heb mezelf gevonden en ik kan meer dan ik denk”

Sinds 6 weken heb ik een ander leven. Een leven van regelmaat, geen avonden en weekenden meer werken en ik voel me super! Het voornaamste is dat ik geen lichamelijke klachten meer heb, die ontstonden door mijn werk in de zorg. Samen met Cindy heb ik hier naar toe gewerkt. Veel gesprekken hebben we gehad, oefeningen gedaan en ik heb mezelf gevonden. Ik kan meer dan ik denk en moet gewoon de stap wagen! Cindy heeft het vertrouwen in mijzelf teruggeven! Samen hebben we sollicitatie brieven geschreven en vacatures uitgezocht. Ik heb de stap gewaagd en ik heb nu een geweldige secretaresse baan in het ziekenhuis. Ik ben trots op mezelf en ik kan Cindy niet vaak genoeg bedanken! Een fantastische coach, waar ik altijd terecht kan/kon met vragen. Dank je wel!!

— Claudia

“Cindy liet tijdens het re-integratietraject zien dat ik nog veel meer zou kunnen!”

Cindy heb ik leren kennen tijdens mijn re-integratie traject.
Zij heeft mij laten inzien dat ik nog veel meer zou kunnen en verder te kijken dan beschikbare vacatures.
Door meerdere gesprekken en met behulp van TMA persoonlijkheid en beroepen testen de stap durven zetten om voor een totaal nieuwe opleiding te gaan. Zeer goede begeleiding ervaren en weer vertrouwen gekregen in de toekomst.

— Jacqueline Bouwman