Samen sterk in werk

Ons team

Team Frieswijk&Company

​Wij zijn een hecht team van professionals, geleid door Cindy Frieswijk, en samen vormen we de kern van Frieswijk&Company.

Elk van ons brengt jarenlange ervaring en kennis mee. Wij bundelen onze krachten met één doel voor ogen: het creëren van duurzame verbindingen tussen mensen en werk. Wij geloven in de visie dat er voor iedereen een passende baan bestaat, zelfs als je je eigen talenten even niet meer ziet. Onze missie is om jou te helpen die plek te vinden. 

​Onze aanpak: actief, praktisch en resultaatgericht

Samen zetten we ons in voor een aanpak die zich richt op actieve begeleiding, praktische oplossingen en tastbare resultaten. Of het nu gaat om het vinden van een nieuwe functie binnen je huidige bedrijf, een stap naar een andere baan, het ontwikkelen van een persoonlijk loopbaanplan, of de eerste stappen om jezelf op de eerste plaats te zetten, wij staan naast je om je daarbij te helpen.

Met ons team aan je zijde krijg je toegang tot persoonlijke begeleiding, met een focus op wie je bent als mens – met al je wensen, doelen maar ook je zorgen. 

Wat ons kenmerkt

Een Rotsvast Vertrouwen. Wij geloven in jouw unieke talenten, dat jij de stappen kan maken die bij jouw passen. Dat jij het aandurft. Wij wakkeren het vertrouwen aan en laten jou zien dat je meer kunt dan je zelf denkt. Bij ons altijd een persoonlijke en oprechte benadering, soms confronterend, maar altijd met respect. We verkennen samen de mogelijkheden, drijfveren en talenten. Bij ons krijg je geen loze adviezen, maar concrete tips en handvatten die jou helpen om de stappen te zetten. 

Van tissues naar taart

Onze reis samen kan emotioneel beginnen, maar we streven ernaar om elke uitdaging om te zetten in een succesverhaal dat we kunnen vieren. Als team geloven we dat jij het kan! Misschien staan de tissues nu wel op tafel. Maar als je met ons in zee gaat, dan vervangen we die straks door taart.

Contact Cindy Frieswijk van Frieswijk&Company

Cindy Frieswijk

06 –42 14 61 32

info@frieswijkcompany.nl