Referenties

Referenties

Referenties

Frieswijk&Company hielp al meer dan 3.000 mensen op weg naar hun nieuwe baan. Hoe? Door open, eerlijk, recht door zee en vooral heel persoonlijk betrokken te zijn. Maar laat ik vooral vertellen wat de werknemers er zelf van vinden.

“Toegankelijke en resultaatgerichte coach”

De afgelopen maanden heb ik bij Cindy een outplacementtraject gedaan. 
Ik heb Cindy leren kennen als een enthousiaste, toegankelijke en resultaatgerichte coach. Ze denkt en helpt mee om tot goede resultaten te komen. Haar coaching heb ik als zeer prettig ervaren, en het heeft mij ook nog naar een nieuwe (bij mij passende) baan geleid.

Dank je wel Cindy voor alle hulp en ondersteuning!

– Marriet Witteveen

“Heerlijk om iemand voor je te hebben die precies de juiste dingen zegt op de momenten dat het ertoe doet.”

Sommige mensen dromen van grootste stappen in hun loopbaan, terwijl anderen ervoor zorgen dat het echt gaat gebeuren. Cindy is zo iemand. Praktisch, nuchter en eerlijk met het hart op de goede plek. Het was heerlijk om iemand voor je te hebben die precies de juiste dingen zegt op de momenten dat het ertoe doet.

— Willem Oosting

“Scherp inzicht en praktische ‘hands-on’ mentaliteit

Cindy weet als geen ander met haar scherpe inzicht en praktische ‘hands-on’ mentaliteit de speerpunten bij mensen omhoog te halen, noodzakelijk voor de voortgang van de opdracht/ het traject, met oog voor de belanghebbenden.

Dat maakt haar niet alleen een goede coach, maar oprecht een professional op het gebied van loopbaan-, HRM- en re-integratie trajecten m.b.t. de arbeidsmarkt.

— Mark Durand

“Ik had gelijk een goed gevoel bij Cindy”

Ik kwam bij Cindy terecht omdat ik niet meer voldoende plezier had in mijn werk.

Ik had gelijk een goed gevoel bij Cindy. Ze stelt je op je gemak en luistert aandachtig. Ze stelt de juiste vragen die je gelijk kunt beantwoorden of waar je over na gaat denken. Als er iets niet duidelijk was bij het maken van de opdrachten was ze altijd bereid om te helpen. Tijdens onze laatste les heeft ze samen met een stagiair een aantal dingen voorbereid om mij dat laatste zetje te geven wat ik nodig had. En dat heeft geholpen! Ik heb nu een andere baan gevonden waar ik weer met plezier naar toe ga en dat is heel fijn.

Kortom ik kan Cindy van harte aanbevelen als loopbaancoach! Ze is betrokken en bevlogen en dat werkt aanstekelijk!

– Marcel Sas

“Persoonlijk, deskundig en zeer prettig persoon”

Onlangs heb ik Cindy als mijn loopbaancoach mogen ervaren en dat was zeer prettig en nuttig. Persoonlijk, deskundig en een zeer prettig persoon om als coach te hebben.

Ik kan haar dan ook zeer aanraden voor eenieder die advies wil hebben over zijn of haar loopbaan.

– Arnold Bakker

“Veel energie gekregen en een scherpe focus op mijn toekomst!”

“Wil ik een generalist zijn, of een specialist?”, met die vraag kwam ik bij Cindy. Om deze vraag te kunnen beantwoorden, heeft Cindy een uitgebreide analyse gemaakt. Hierbij kijkt zij naar talenten, persoonlijke voorkeuren, maar zeker ook naar de vraag in de markt.
Voor mij was de uitkomst zeer verhelderend. Eigenlijk was ik al een specialist, maar ik had te veel verschillende activiteiten. Een beetje als een restaurant met heel veel gerechten op de menukaart. Samen hebben we de activiteiten gekozen om op te focussen. Dat geeft duidelijkheid aan mijn (potentiële) klanten en vooral ook aan mijzelf. Bij Cindy kom je niet weg met een half antwoord. Dat is soms best confronterend, maar nooit vervelend. De sessies hebben mij veel energie gegeven en een scherpe focus op mijn toekomst.

— Serge de Beer