Gemeenten > Aan het werk

Aan het werk

Maak ruim baan: je nieuwe job komt eraan!

Bij Frieswijk&Company zijn we ervan overtuigd dat iedereen een kans moet krijgen om mee te draaien op de arbeidsmarkt. Op een manier die bij jou past, zodat het van lange duur is én jij je er goed bij voelt. 

Maatwerk voor nieuw werk

Je krijgt bij ons geen losse flodders of ‘baantjes die misschien wel leuk voor je zijn’. Nee, wij kijken naar jou. Naar wat jij wil, wat je kan, wat je nodig hebt. Waar liggen jouw kansen? Wat zijn uitdagingen die we samen overwinnen? Welke aanpak werkt bij jou het best?

Door nauw samen te werken met jou, zorgprofessionals, wijkteams en eventueel zorginstellingen, maken we de kans op een écht passende baan voor jou zo groot mogelijk. Dáár maken wij werk van. 

Meer dan 25 jaar ervaring

Frieswijk&Company heeft meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van kandidaten zoals jij. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én een wil om te werken die nog veel groter is. Het maakt niet uit of je in de ziektewet zit, langdurig werkloos bent of deels arbeidsongeschikt: met oprechte interesse en ruime ervaring in coaching ondersteunen wij je bij je terugkeer op de arbeidsmarkt. Elk jaar bewijzen weer tientallen mensen dat onze aanpak werkt. En zij dus ook weer.

Irene aan het werk

Irene (38) werkt sinds november 2021 als administratief medewerkster bij Alliander. “Cindy heeft een hele goede mensenkennis. Na een paar gesprekken met Cindy wist zij direct al mijn sterke kanten te benoemen.
Binnenkort hoor ik of mijn contract wordt verlengd, dan gaat Liesbeth mee naar het gesprek. Het is fijn dat je op zulke momenten iemand achter je hebt staan.”